Op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 worden de groene en vlot bereikbare speelpleinen van Winksele (Termerestraat) hét decor voor de eerste editie van het familiefestival Zee In ’t Park, kortweg ZIP. ZIP is een organisatie van communicatie- en eventbureau De Zee uit Leuven, in exclusieve samenwerking met de Gezinsbond en de gemeente Herent.

Voor de langste dagen van het jaar dragen we als het ware het water en het zand naar het binnenland. Op het programma van ZIP staan onder andere muziek, gastronomie en kinderanimatie. ZIP heeft voor de festivalganger een hagelwit strand, zon, randanimatie en diverse activiteiten zoals een laatavondfilm en salsa-initiaties in petto. ZIP wordt ongetwijfeld het startschot van de zomer van 2018! Het festival brengt familie en vrienden samen voor een ontspannend weekend dichtbij huis, in exclusieve samenwerking met de Gezinsbond en de gemeente Herent.

Milieu 

Bij Zee In ’t Park dragen we het milieu hoog in het vaandel. Daarom is het onze missie om naar een ecologisch verantwoord festival te streven. Zo zetten we onze bezoekers aan tot het gebruik van de fiets en het openbaar vervoer, maken we gebruik van duurzame jetons en is ook ons sanitair ecologisch. Door verschillende kleine en grote maatregelen proberen we de voetafdruk van ons festival tot een minimum te beperken. Zo drinken de bezoekers met de fiets hun eerste drankje op ons kosten!

Sociaal project

ZIP koppelt het aangename aan het nuttige en engageert zich voor een sociaal project, vzw De Ruimtevaart, een plek aan de Vaart in Leuven waar mensen actief samenwerken aan een wereld zonder armoede en uitsluiting. De Zee wil met ZIP De Ruimtevaart helpen met de vernieuwing van hun sociaal restaurant.

Facebook
-3Dagen -2Uren -27Minuten -49Seconden